Kreikkalainen iltapalapaistos

Suurin osa hyvistä resepteistä on sellaisia, joita on ensimmäisen kerran maistanut jonkun muun tekemänä, sitten pyytänyt reseptin ja sitten resepti on jäänyt mukaan arkeen ja elämään. Minun superherkku on kreikkalainen iltapalapaistos, jota on tullut syötyä opiskeluajoista lähtien. Ja vaikka siihen tulee tonnikalaa, on se parempaa kuin perinteiset opiskelijamätöt. Kannattaa testata ja yllättyä. Lisäksi pohjaan tulee rahkaa, joten on myös kevyttä ja terveellistä.  (Rahkan ja margariinin suhdetta voi myös muunnella sen mukaan kuinka terveellistä paistosta haluaa). 

Pohja: 

0,75 dl juoksevaa oivariiniä

1-1,5 dl rahkaa

3 dl jauhoja 

1 tl leivinjauhetta

Päälle

1 prk tonnikalaa

2 tomaattia

1 paprika

punasipuli renkaina

fetajuustoa

tummia oliiveja

oreganoa tai basilikaa

Uuniin 200 astetta n. 20-25 minuuttia kunnes reuna on rapea ja feta ruskistunut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s