Suurin osa hyvistä resepteistä on sellaisia, joita on ensimmäisen kerran maistanut jonkun muun tekemänä, sitten pyytänyt reseptin ja sitten resepti on jäänyt mukaan arkeen ja elämään. Minun superherkku on kreikkalainen iltapalapaistos, jota on tullut syötyä opiskeluajoista lähtien. Ja vaikka siihen tulee tonnikalaa, on se parempaa kuin perinteiset opiskelijamätöt. Kannattaa testata ja yllättyä. Lisäksi pohjaan tulee rahkaa, joten on myös kevyttä ja terveellistä. (Rahkan ja margariinin suhdetta voi myös muunnella sen mukaan kuinka terveellistä paistosta haluaa).
Pohja:
0,75 dl juoksevaa oivariiniä
1-1,5 dl rahkaa
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
Päälle
1 prk tonnikalaa
2 tomaattia
1 paprika
punasipuli renkaina
fetajuustoa
tummia oliiveja
oreganoa tai basilikaa
Uuniin 200 astetta n. 20-25 minuuttia kunnes reuna on rapea ja feta ruskistunut.
