Uusi matto ja jyskin hajuinen koira

Olohuoneessa oli pitkään Eija Rasinmäen kudottu iso tumman liila matto. Aika aikansa kutakin ja oli aika uusien tuulien myös mattosektorilla. Uusi sopiva matto tuli yllättäen vastaan mainoksesta. Olin jo aiemmin päättänyt, ettei minulle enää tulee karvalankamattoa. Ja kuinkas kävikään. Jyskistä poistuin iloisesti vaalea harmaalla salmiakkikuviolla varustettu tarjousmatto olalla. 

Koira otti heti maton omakseen ja käy mielellään köllöttelemässä matolla tai hieromassa kuonoaan mattoon. Totesimmekin, että hän haisee usein jyskiltä ei myskiltä. Koira kävi myös askartelemassa maton pohjan kanssa. Tyttären tullessa iltapäivällä kotiin, istui Herra Koira eteisessä surkean näköisenä etutassu ylhäällä. Tassuun oli juuttunut maton pohjasta tarralappu. Tytär kysyi koiralta: “Iskikö matto takaisin?” Lappu saatiin irrotettua tassusta ja maton pohjakin on saanut olla rauhassa.  Matto on ihanan pehmeä ja siinä on myös kiva itsekin pötkötellä. Hyvä löytö siis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s