Herra Koiralle arvonmukainen peti

Nyt on tosi paljon ollut kuvissa onnellisilla koirilla pörhelöitä pehmopetejä. Meidän herra Koiralla on ollut kaksi makuutyynyä alhaalla ja yksi ylhäällä, mutta usein herra koira on viihtynyt parhaiten sohvalla. Hän myös nukkuu öisin sohvalla. Hän tulee kyllä nukkumaan mentäessä mukaan makuuhuoneeseen, mutta hän hiippailee heti alakertaan, kun kuulee, että emäntä on vaipunut unten maille. Aamulla taas kun availen silmiä hän tulee salamannopeasti takaisin. Ihan kuin ei olisi ollut poiskaan. Kunpa tietäisi, mitä Herra Koira ajattelee? No joka tapauksessa saadakseni Herra Koiran viihtymään paremmin yläkerrassa totesin, että etsitään mekin kiva pehmolöhöilypeti koiralle. Ihan pörhelöä palloa en halunnut vaan jonkun kivannäköisen, joka sopii myös muuten kotiimme.  

Tämä kyseinen löhöilylinna löytyi Mustista ja Mirristä. Suunnitelma onnistui ja herra koira pysyy nykyään paremmin omassa pedissään. Kaksi arkisempaa tyynyversioita raivattiin aluksi pois lattialta, että siivous olisi ollut helpompaa.  Herra Koira kuitenkin protestoi toisen makuutyynyn poistoa. Sillä on nimittäin pennusta saakka ollut olohuoneen pöydän alla minun lapsuudesta säilynyt retro kissatyyny. Kun poistimme kissatyynyn, Herra koira meni iltaisin telkkaria katsoessamme yllättäen olohuoneen pöydän alle kovalle matolle makaamaan ja huokaili siellä. Hän oli selkeästi pahoittanut mielensä siitä, että rakas luttanatyyny oli poistettu. Ei auttanut kun palauttaa kissatyyny takaisin ja mattokin näytti niin epämukavalta, että meni vaihtoon. Siitä sitten eri tarinassa. Summa summarum koiran makuupaikkojen määrä pysyi vakiona. Saavutetuista eduista ei luovuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s