Ilmettä olkkariin!

Mietin pitkään millaisen tapetin laittaisin olohuoneeseen. Edellisen kodin olkkarissa oli valkeat seinät, jotka olivat sinänsä kätevät, kun tekstiileillä pystyi muuttamaan tunnelmaa helposti. Haikeana kuitenkin katselin sisustuslehtien ilmeikkäitä tapetteja. Tätä asuntoa jo katsoessa bongasin heti kätevän tehosteseinän olohuoneesta. Seinä oli tapetoitu harmaalla. Näytön jälkeen vierailin innokkaasti tapettinettisivuilla ja kävin myös paikallisessa tapettikaupassa. Haavena oli harmoninen, klassinen ja tyylikäs kokonaisuus. Vaihtoehtoja oli monia, mutta valitseminen tuntui vaikealta yksikään ei sykähdyttänyt. 

Pari vuotta sitten laitoin Marimekon kaivoverhon olohuoneeseen. Mallailin sitä uudessa kodissa muihinkin huoneisiin, mutta se ei tuntunut asettuvan mihinkään. Mietin luovunko verhosta? Se on kuitenkin niin jotenkin selkeä ja kotoisa. Aloin katsella olohuoneen tapetteja sillä silmällä, että verho jäisi ja tarvitsisi itselleen kivan kaverin. Kuulin, että ystäväni oli tapetoinut Marimekon tapetilla. Tapetti ei kuulemma ollut helppo laittaa seinälle.

Aloin kuitenkin etsiä Marimekon tapetteja ja bingo sieltä se löytyi. Ei ehkä niin seesteistä, mutta hauskaa, kodikasta ja väripilkaduksia. Marimekon lintukoto-tapetti. Aivan ihana. Ja hei onnistuimme myös itse asentamaan nonwoven tapetin ja kuviotkin osuivat kohdalle.  Monesti iltaisin television sijasta huomaan tuijottavani tapettia ja katselen montako erilaista kukkaa siltä löytyy ja mistä lintu kurkkaa. Hyvän mielen tapetti siis. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s